Text till svensk sub header

Jobba hos oss

Lediga jobb

Teknikchef Filt Stockholm (vik)

Filt söker teknikchef för ett föräldravikariat hösten 2021. Filt är ett skandinaviskt produktionsbolag för radio och podcast med kunder som Sveriges Radio, UR, Yle, PodMe och Spotify likväl som myndigheter, kommersiella företag och organisationer. Ditt ansvar är att se till att våra studios fungerar och att Filts podd- och radioproduktion löper på tekniskt och leveransmässigt. Då du är mitt i produktionen med kontakt med i stort sett alla medarbetare på Filt och våra kunder behöver du vara serviceinriktad, ansvarstagande och en smidig problemlösare.

Om tjänsten:

  • Inspelning i studio och ibland ute i miljö
  • Mix av radioprogram och poddar
  • Live-sändning av radio i P1
  • Hjälpa reportrar och producenter med problem med ProTools/Mac etc
  • Ansvarig för Filts IT-miljö med Macdatorer med ProTools, det interna nätverket, servrar med lagring av ljudfiler och projekt och emailsystem.
  • Ansvarig för kontorets utrustning.
  • Ansvarig för att ta in frilansljudtekniker vid behov.
Krav på sökande:
Du ska ha relevant utbildning i ljudteknik och flera års erfarenhet av inspelning och mix av radio och poddar samt arbetsledning . Du har höga krav på ljudkvalitet och ett öra för stämningsfull och rytmisk ljudläggning. Du är en snabb och initierad ProTools-användare. Du kan koppla upp analog och digital studioutrustning och du har kunskap om Macdatorer, mjukvaruppdatering och nätverk.
Det är en stor fördel om du sänt radio live för Sveriges Radio eller motsvarande. Det är en fördel om du jobbat med avancerad ljudproduktion för ljuddrama eller film.

 

För frågor om tjänsten kontakta Krister Orreteg, teknikchef, (krister.orreteg@filt.com, 073-023 00 04) eller Anders Elfström, VD, (anders.elfstrom@filt.com, 0735-201 401)

 

Anställningstyp: vikariat
Antställningsgrad: heltid
Anställningstid 2/8 2021 – 31/1 2022
Ansökan med CV skickas till jobb@filt.com senast 20 april 2021.

Kontakt

Filt AB
Kungsholmstorg 13A
112 21 Stockholm

kontakt@filt.com

08-501 101 20