Jobba hos oss

Just nu har vi inga lediga tjänster. Även om vi inte söker nya medarbetare just nu, håller vi alltid utkik efter såväl nya som etablerade talanger.

Lediga jobb

Praktik

Vi söker praktikant inom sociala medier och digital strategi våren 2019!

Vill du vara med när vi tar Filts produktioner till nästa nivå i det digitala medielandskapet?

Inom ramen för din praktik kommer du att delta i det digitala arbetet för alla redaktioner och vara med och tänka digital spridning för kommande produktioner.

Du bör ha en blick för form och visuella uttryck och behärska bild- och videoredigeringsprogram tillräckligt för att producera innehåll för Facebook och Instagram. Det är bra om du är uppdaterad på vad som händer i media i Sverige och utomlands och känner till det senaste på sociala medier. En förutsättning är att du är en inbiten poddlyssnare.

Filt är sedan 2002 ett av de ledande redaktionella produktionsbolagen inom public service-medier i Sverige. Vi arbetar idébaserat och publicistiskt kvalitativt med visionen att skapa radio och podd i världsklass.

Vi gör radioprogram och poddar inom kultur, samhälle, vetenskap, teknik, radiodrama och underhållning. Produktioner för Sveriges Radio P1, P2, P3 och P4 är vårt största område men poddar för företag och organisationer som Telia, Försvarsmakten, MSB, Amnesty, RFSU och många andra blir en allt viktigare del. Filt har belönats med bland annat Prix Italia och Stora radiopriset och våra produktioner når varje vecka över 1 miljon lyssnare.

Välkommen att skicka in din ansökan till: praktik@filt.com.

För frågor, kontakta Filts produktionschef Moa Soltanian Magnusson: moa.soltanian@filt.com

Jobb

För närvarande har vi inga lediga tjänster men vi håller alltid utkik efter kreativa och drivna ljudberättare, radio- och poddproducenter och ljudtekniker. Skicka gärna in en spontanansökan till jobb@filt.com.

 

Kontakt

Filt AB
Kungsholmstorg 13A
112 21 Stockholm

kontakt@filt.se

08-501 101 20